Bemutatkozunk

Kedves Látogató!

Ódorné Árvai Margit polgármesterÓdorné Árvai Margit polgármesterTelepülésünk lakossága nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Kisfalud új honlapján! Bízom abban, hogy Kisfalud polgárainak és az idelátogatóknak is sok segítséget nyújt majd ez a megújuló honlap, mellyel lehetővé kívánjuk tenni, hogy betekintést nyerjenek az Önkormányzat munkájába és megismerhessék Kisfalud múltját, jelenét és a jövőjét formáló elképzeléseket, terveket is.

Kisfalud Kapuvár és Beled között helyezkedik el, 750 lakosú település, mely több száz éves múltjára lehet büszke. Az itt élők ápolják az ősi hagyományokat, ismerik településük történetét, aktívan vesznek részt a falu életében, jövőjének szebbé, jobbá tételében.

Kisfalud, mint település nem földrajzi fogalom csupán, sokkal inkább az itt élő emberek, családok közössége, akik erős akarattal váltják valóra elképzeléseiket és alakítják sorsukat és a falu jövőjét is formálják.
Kisfalud a mi szeretett falunk, ragaszkodjunk hozzá a jó gazda figyelmességével, gondosságával, őrizzük és ápoljuk a múltját, vigyázzuk jelenét és formáljuk a jövőjét is.

Kedves Olvasó!

Bízom abban, hogy ez a honlap felkelti érdeklődését falunk iránt és lesz alkalma arra, hogy személyes látogatást tegyen nálunk.
Honlapunk használatához sok örömet, kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok.

Őszinte tisztelettel:

Ódorné Árvai Margit Polgármester

Képviselők

Németh Bence

Képviselő

Alpolgármester

Szűcs Mihály Józsefné

Képviselő

Kovács Szabina

Képviselő

Kovács Andrea

Képviselő

Képtár

Kapcsolat

Kisfalud Község Önkormányzata

Győr-Moson-Sopron megye

9341 Kisfalud

Kossuth Lajos u. 61.

(96) 253 102